Победител” – вече в кината!

29.09.2006 г.
“Победител” – вече в кината!Почти две години след смъртта на Кристофър Рийв – актьорът прочул се с ролята на Супермен и преквалифицирал се в режисьор, след като злополука го прикова към инвалидната количка през 1995 -  излиза и последният му филм, наречен
Победител”. Рийв почина през октомври 2004 - в процеса на правенето на филма, който бе по негова идея и в чието създаване взимаше активно участие.

След смъртта му с работата на продуцента се зае съпругата му – Дана Рийвс, която също почина година по-късно. В крайна сметка продукцията е довършена от Колин Бради, въпреки че официално като режисьор е изписан Кристофър Рийв.

Веселата и приятна история разказва за едно обикновено момче, което вярва, че може да промени нещата, ако е упорито и постоянно, въпреки всички пречки, с които се сблъсква. С много вяра в себе си. И с помощта на верния си приятел - говореща бейзболна топка.

Ретро-историята, развиваща се през 30-те години на миналия век, е разказана с най-модерните средства на 3D компютърната анимация и със сигурност ще се хареса
на малки и големи.

Филма „Победител” е озвучен на български език.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.