Алба напусна църквата си

13.10.2006 г.
Алба напусна църквата сиДжесика Алба изостави своята Църква на преродените християни, след като религиозни лидери я обвиниха в склонност към промискуитет. Звездата от „Фантастичната четворка” твърди, че мултиетническият й произход е станал причина да не бъде приета в латино-общността, в която е израснала, и затова е потърсила утеха в църквата.

След 4 години, като родена отново християнка, Алба се отказва от тази религия, защото „по-възрастните мъже ме критикуват, а и моят млад пастор ми каза, че се обличам провокативно, което аз не правя (б.р. виж снимката). Това ме кара да изпитвам вина, че противоположният пол проявява интерес към мен, кара ме да се срамувам от тялото си и от това, че съм жена".

Алба също така категорично не е съгласна с порицаването от страна на църквата на предбрачния секс и хомосексуалността и е обезпокоена от отсъствието на силни жени като ролеви модели в Библията. Пред американската версия на списание Elle тя каза: „Мисля, че по принцип Библията е добро ръководно начало, но със сигурност не това е начинът, по който аз ще живея живота си."

В същото интервю звездата разказа, че получила предложение да се съблече за ролята си на стрийптизьорка в „Син сити: град на греха”, но отказала, защото се чувствала неудобно от голотата. 25-годишната актриса получила предложението от режисьорите Франк Милър и Роберт Родригес, но решила да не приеме. Пред списание Elle тя сподели: „Не се снимам гола.

Просто не го правя. Може би това ме прави лоша актриса. Може би няма да ме вземат в някой филм. Но се чувствам твърде неудобно."

Алба бе побесняла, когато шефовете на списание Playboy публикуваха на мартенската си корица нейна снимка по бикини, с което според нея внушавали, че вътре в броя има и нейни голи снимки. Тя добавя: „Това е против същността ми и това, което представлявам. Работих много, за да бъда нещо различно, а това просто не ми харесва". Издателят на Playboy, Хю Хефнър, се извини и като компенсация направи дарение в полза на две неназовани фондации, чиито цели Алба подкрепя.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.