Девети брак за Лиз Тейлър?

18.10.2006 г.
Девети брак за Лиз Тейлър?Според някои медии живата легенда Елизабет Тейлър е на път да се врече във вечна любов и вярност за девети път – този път към мъж със 17 години по-млад от нея. 74-годишната актриса казала на своята приятелка и колежка Деби Рейнълдс, че отново мисли за брак, след като се влюбила в художника-портретист Файруц Захеди. Напоследък той й помогнал да се справи с поредица от здравни проблеми.

Друг неназован приятел разказал през британския вестник The Sunday Express: „През последните няколко години тя преживя много тежки моменти. Но е удивително, че не изгуби духа си. Може би защото до нея беше един мъж. Тя и той са прекрасна двойка. Лиз живее заради любовта. Други звезди живеят заради работата, семейството или дори заради пазаруването. Но за Лиз движещата сила в живота й винаги е била романтиката”.

Говорителят на Тейлър в Лос Анджелис потвърди дружбата й със Захеди, но каза: „Не мога да коментирам характера на отношенията им.” Сред предишните съпрузи на звездата бяха Ричард Бъртън и шофьорът на камион Лари Фортенски.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.