Любопитно за филма „Аз, ти и Дюпри

21.10.2006 г.
Любопитно за филма „Аз, ти и Дюпри”• Актьорът Оуен Уилсън отрече всякаква връзка между своя нов филм „Аз ти и Дюпри” и супергрупата от 70-те „Стийли Дан”. Членовете на групата Доналд Фейгън и Уолтър Бекър наскоро публикуваха отворено писмо в своя уебсайт, което съдържаше обвинения към Уилсън, че героят му Дюпри е базиран на тяхната наградена с „Грами” песен „Cousin Dupree”. (Въпросната песен е по-нова и получи „Грами” през 2001). Те също призовават Уилсън да се появи на техен концерт и да се извини публично на феновете им.

• В изявление, поднесено от неговия говорител, актьорът от „Ловци на шаферки” заяви: "Аз никога не съм чувал песента „Cousin Dupree” и дори не знам кой е този джентълмен г-н Стийли Дан. Надявам се, че след това пояснение ще мога спокойно да се върна към работата си по своя нов филм „Hey Nineteen". От 70-те години насам „Стийли Дан” издадоха поредица от хитове, сред които „Hey Nineteen", „Reeling In The Years" и „Rikki Don't Lose That Number."

• Другото „обвинение”, което Оуен Уилсън често отрича, е, че между него и партньорката му в „Аз, ти и Дюпри”, Кейт Хъдсън, по време на снимките са възникнали по-топли от обикновените колегиални отношения, и дори, че именно той е станал причина за края на брака й. Звездата от „Почти известни” и фронтменът на рокгрупата „Блек Кроус” Крис Робинсън бяха женени от 6 години и имат едно дете. Двамата актьори напоследък подозрително често са забелязвани заедно – последният случай е през септември, когато бяха на почивка на Хаваите.

• И накрая, Оуен Уилън се изчерви от неудобство, когато на лондонската премиера на новия си филм „Аз, ти и Дюпри” негова почитателка се разголи пред очите му. Възхитената любителка на седмото изкуство привлякла с писък вниманието на актьора на входа на киното, след което повдигнала високо блузата си пред засрамената звезда. 37-годишният Уилсън бил оставен да рекламира филма за нежелания гост без подкрепата на останалите звезди Кейт Хъдсън и Мат Дилън. И за капак, присъстващите журналисти му задавали въпроси предимно за отношенията му с Кейт Хъдсън, вместо да го питат за филма.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.