Арестуваха Уесли Снайпс

11.12.2006 г.
Арестуваха Уесли СнайпсХоливудската звезда Уесли Снайпс бе арестувана от полицията в Орландо, Флорида, по обвинение в неплатени данъци на стойност $12 милиона. 44-годишният актьор се предал сам на полицията след близо два месеца, откакто бе обвинен, тъй като снимаше филма „Gallowwalker” в Намибия.

Стана ясно, че данъчните служби са разследвали Снайпс през последните 4 години, но Снайпс смята, че е станал мишена заради своята известност, която привлича интереса на публиката, и той фактически е жертва в този случай.

Пред местен вестник Снайпс каза: "Убеден съм, че аз се явявам изкупителна жертва, защото общественият интерес към знаменитостите с проблеми е по-голям, отколкото към богатите, които са се възползвали неправомерно.

Аз винаги ще продължавам да уважавам законите, но ще търся защита чрез начини, по които ми позволява законъ, и заедно с компетентните ми адвокати ще се опитаме да се справим с този проблем. Аз не се укривам и не съм беглец, независимо от неточната информация в медиите”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.