Уесли Снайпс на свобода срещу $1 000 000

14.12.2006 г.
Уесли Снайпс на свобода срещу $1 000 000Актьорът Уесли Снайпс бе освободен от съда във Флорида в събота сутринта, след като плати $1 милион гаранция, заради обвиненията в неплащане на данъци, повдигнати срещу него. 44-годишната звезда се появи в сградата на Федералния съд в Окала, Флорида, след като пристигна с частен самолет от Намибия, където снимаше уестърна Gallowwalker.

Снайпс пледира невинен по обвинението в данъчна измама за близо $12 милиона през 1996 и 1997. Адвокатът на звездата, Били Мартин, направи изявление за журналистите, събрали се пред сградата на съда: „Г-н Снайпс напусна САЩ, за да снима „Gallowwalker” дълго преди да разбере за обвиненията срещу него. Искаме да стане ясно, че той не се е опитвал да избегне завръщането си в Америка и да се укрива от правосъдието. Той винаги е бил готов да се върне и не е бягал.”

Снайпс добави: „Искам да благодаря на всички, на всичките ми почитатели, който изразяват подкрепата си. Очаквам случая да бъде разрешен и името ми изчистено." Актьорът, който може да получи присъда до 16 години затвор, ако обвинението докаже тезата си, се връща в Африка, за да продължи работата си по филма.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.