Пит и Джоли се местят в Ню Орлийнс

18.01.2007 г.
Пит и Джоли се местят в Ню ОрлийнсАнджелина Джоли и Брад Пит са преместили семейството си в Ню Орлийнс, Луизиана, за да се отърват от постоянното медийно внимание, на което са подложени в Холивуд. В момента Пит снима „The Curious Case Of Benjamin Button” в Луизиана и прочутата двойка е наела дом в историческия френски квартал на града. Джоли потвърди новината пред американското издание Us Weekly и допълни: „Тук много ни харесва.

Тук децата ще тръгнат на училище. Очакваме това време." Докато Пит работи, източници твърдят, че 31-годишната Джоли планирала да да се грижи за трите деца на семейството: Мадокс – на 5, Захара – на 2 и 7-месечната Шайло. Според източник, близък до актрисата, „тя иска да бъде съвсем нормална майка, да се сприятели с другите майки и така да могат заедно да се занимават с децата."

Двойката се надява и да повиши интереса към района, пострадал тежко от урагана „Катрина” през 2005. Според близък на семейството, „двамата мислят, че е много важно да бъдат там точно сега."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.