Малката Дакота в спорна сцена

26.01.2007 г.
Малката Дакота в спорна сцена Детето-звезда Дакота Фанинг отвърна на критиците, които  нападат родителите й затова, че са й позволили да се снима в сцена на симулирано изнасилване в новия й филм. Няколко религиозни групи протестираха против филма „Hounddog” с твърдението, че показването на сцена с изнасилване на 12-годишно момиче е престъпление.

Но Фанинг казва, че някои от хората, които нападат концепцията на филма, "...нападат моето семейство и мен, а това вече е прекалено. Всеки, който говори на тази тема, намесва и майка ми, което аз не приемам. За мен това е неуместно и болезнено."

Предизвикалата толкова противоречиви мнения сцена продължава по-малко от минута и в нея не се вижда никаква симулация на сексуални действия. Младата звезда настоява, че изобщо не е била разстроена по време на снимките, които са се състояли почти изцяло в близки планове на лицето й.

Фанинг заяви, че дори и да не беше участвала във филма, пак щеше да иска да го види, и добави: "Знам, че майка ми ще ме заведе да го гледаме заедно. Децата трябва да са подготвени, защото в света се случват и такива неща. Не всичко е цветя и рози."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.