Секс-скандал с Рейф Файнс

12.02.2007 г.
Секс-скандал с Рейф ФайнсБританският актьор Рейф Файнс се оказа в центъра на самолетен секс скандал, след като няколко свидетели потвърдиха, че е последвал една от стюардесите в тоалетната на самолета.

В края на миналия месец (януари `07) звездата от "Списъкът на Шиндлер" е летял от Австралия за Индия, когато, според свидетелите, е станал "твърде романтичен" с 38-годишната стюардеса Лиза Робъртсън. В момента тя е застрашена от уволнение, след като и колежките й са я забелязали да излиза от една и съща кабинка с 44-годишния актьор.

В изявление пред британския вестник The Sunday Telegraph Робъртсън каза: "Докато разговаряхме с господин Файнс във времето ми за почивка, аз се извиних и му съобщих, че трябва да отида до тоалетната. Влязох в най-близката кабинка и той се вмъкна веднага след мен. Опитах се да му обясня, че поведението му е неприемливо и го помолих да напусне. Господин Файнс не се съгласи веднага, но след кратко време го убедих да си тръгне. Аз излязох почти веднага след него."

Миналата година Файнс се раздели с дългогодишната си партньорка Франческа Анис, след като тя откри, че той има тайна връзка с румънската певица Корнелия Кришан.
Copyright © 2024 Dir.bg.