Анджелина Джоли на бой срещу комунизма!

21.02.2007 г.
Анджелина Джоли на бой срещу комунизма!Холивуд нееднократно се опитва да се добере до едно от най-значителните произведения на американската литература от ХХ век – романът на Айн Ранд „Atlas Shrugged”. И ето, най-сетне има напредък. Сценаристът Рандал Уолъс („Смело сърце”) е проявил смелостта да адаптира за кино романа от 1100 страници и го е „свил” до сценарий, разчетен за два часа екранно време. Сценарият е практически готов и работата над филма трябва да започне още тази година.

Най-накратко сюжетът е следният. На власт във Вашингтон идват социалисти и крупните бизнес-структури започват да се рушат една след друга. Време е изключително сексапилната и безкомпромисна Дагни Тагарт, вицепрезидент на железопътен концерн, да предприеме нещо, за да спаси не само своята компания, но и да промени ситуацията в страната, изправена пред катастрофа.

С голяма вероятност може да се каже, че ролята на Дагни ще получи Анджелина Джоли – отдавнашна поклонница на произведенията на Ранд. И съвсем естествено основният претендент за главната мъжка роля е мъжът на Анджелина, Брад Пит.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.