Стероиден скандал със Сталоун

27.02.2007 г.
Стероиден скандал със СталоунСилвестър Сталоун изглежда има проблеми с австралийските власти във връзка със забранени препарати за бодибилдинг. Актьорът кацна в Сидни за австралийската премиера на „Роки Балбоа” в петък вечерта и бе спрян от властите, когато след рутинна проверка с рентген в багажа му бе открито нещо съмнително.

Актьорът и неговият антураж бяха задържани за няколко часа и пропуснаха премиерата заради пренасянето на вещество, което вероятно съдържа човешки хормон на растежа. В понеделник властите претърсиха хотелската стая и частния самолет на звездата за други незаконни препарати.

Говорител на австралийските митници съобщи пред пресата, че са иззети контрабандно внесени стоки, но отказа всякакви подробности. 60-годишният Сталоун каза пред пресата, че става дума за „недоразумение” и нарече „въздух под налягане” появилите се съобщения, че е пренасял стероиди.

Но при пристигането на полицията в хотела преди обиска свидетели са забелязали Сталоун и хора от обкръжението му да хвърлят нещо през прозореца. На актьора бе позволено да напусне страната, но разследването продължава. В Австралия наказанията за притежание на подобни вещества стигат до глоба от $110 000 и до 5 години затвор.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.