Антъни Хопкинс в кожата на Хичкок

27.02.2007 г.
Антъни Хопкинс в кожата на ХичкокСлед три продължения (“Психо 2”, “Психо 3” и “Психо 4”) и един римейк от 1999 г., “Психо” на Алфред Хичкок има право на своя “making-of”. Създателят на сериала “Кръцни/Срежи” Райън Мърфи наскоро ще се заеме с “Алфред Хичкок представя”, който разказва за трудното снимане на трилъра в края на 50-те години.

Говори се, че в ролята на британския кинематографист ще се превъплъти Антъни Хопкинс, който ще прибави още един “реален персонаж” към списъка на д-р Кейлог, Никсън, Пикасо, Бърт Мънро и Толстой. Ще му партнира Хелън Мирън в ролята на Алма Ривайл, съпруга и сътрудничка на режисьора.

Този пълнометражен филм бележи втория проект за филм, посветен на Алфред Хичкок, след “Number Thirteen”, който беше съсредоточен върху младостта на режисьора. Колкото до Райън Мърфи, името му се свързва и с още два бъдещи проекта: драмата “Dirty Tricks” за скандала „Уотъргейт”, с Мерил Стрийп, Гуинет Палтроу, Анет Бенинг, Брад Пит и Шарън Стоун; и “Need”, в който ще режисира Никол Кидман и Наоми Уотс.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.