Интересно около „RocknRolla” на Гай Ричи

21.07.2007 г.
Интересно около „RocknRolla” на Гай РичиЖурналисти от сойта „Extra” посетиха снимачната площадка на криминалната екшън-комедия „RocknRolla”, филм, с който съпругът на Мадона - Гай Ричи - се завръща към духа на ранните си филми („Две димящи дула” от 1998, „Гепи” от 2000 г.). В новия му филм Лондонският криминален ъндърграунд забелязва сенчеста сделка с недвижими имоти на руските гангстери, което е възможност за заграбване на милиони долари. Роденият през 1968 г. британец Гай Ричи е режисьор, сценарист и един от продуцентите на „РокендРола”.

Джерард Бътлър играе One Two, интелигентен уличен гангстер с нюх към игра от двете страни на оградата, а Том Уилкинсън е в ролята на Lenny Cole – глава на бандитите от по-старата гвардия, губеща позиции пред по-богатите чужденци. Танди Нютън е любовният интерес на One Two – Стела, счетоводителка с връзки с подземния свят, а Айдрис Елба играе Mumbles, партньор One Two. Крис Бриджис е в ролята на Roman, американец искащ да извлезе на музикалната сцена в Лондон.

В клипа, който е единствен и ексклузивен в света, ще видите кратки сцени от филма, който се снима в този момент. "RocknRolla" още няма премиерна дата, но ще се появи на екраните през 2008 година.

клипа можете да видите на: http://video.dir.bg/video_open.php?id=76776

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.