"От Русия с любов" - някой ще бъде много изненадан

Тихият и спокоен живот на самотния банков чиновник Джон (Бен Чаплин) е на път да поеме напълно противоположна посока при поредния му опит да открие любовта.

След дългото и безуспешно търсене на подходящата жена той колебливо пристъпва към алтернативен вариант. Решава да си поръча булка по Интернет от сайта с интригуващото име “От Русия с любов”. Резултатът е меко казано смайващ - мистериозната му “половинка” - Надя (Никол Кидман) пристига в Англия, без да знае и дума английски, но пък бързо става ясно, че е в състояние да сбъдне изчанчените сексуални фантазии на бъдещия си съпруг.

Нещата съвсем излизат от контрол, когато скоро след като Надя се настанява в уютната къщичка на Джон, изневиделица се натрисат “братовчедите” й Алексей и Юрий (Венсан Касел и Матийо Касовиц).

Сега скучното и еднообразно ежедневие на Джон се преобръща с главата надолу, докато без да иска се впуска в приключение, което се оказва тръпката, от която истински е имал нужда. Накаран е насила да ограби собствената си банка, за да спаси живота на Надя, Джон открива, че всички участници в екшъна са подготвили изненади за останалите, включително и самият той.
Copyright © 2024 Dir.bg.