Нелегално радио подлудява Британските острови

10.06.2009 г.
Нелегално радио подлудява Британските островиРокът никога не е остарявал, даже напротив. Звучи си все така жив и млад с всичките си леки преобразувания.

Доказаха го 5000-те български фенове, които наскоро щурмуваха Белград, за да гледат на живо грандиозния концерт на AC/DC. Доказаха го и замесените в направата на филма “Рок радио“ - свеж филм с евъргрийн саундтрак.

Рок радио“ е точно това, което винаги ви се е искало да видите. Филмът е режисиран от Ричард Къртис (“Наистина любов“) и разказва за нелегална радиостанция във Великобритания. Тя се намира на паянтово, неизползваемо корабче някъде в Северно море и е приютила всякакви чешити.

Там са тъпият Кевин, Боб от сутрешното шоу, веселякът Ангъс, дебелият Дейв, Графа, ексцентричният Гавин, мениджърът Куентин, наивникът Саймън, мълчаливият сесксимвол Марк и една-единствена жена - Фелисити, но тя е лесбийка и обожава да готви.

Най-новият член на корабчето е Карл - младеж, който е пратен там, за да се превъзпита и евентуално да загуби девствеността си.

Това е екипът на радио “Рок“, който живее за тази музика и е част от нея. Шарената компания обаче не е харесвана от министър Дорманди и неговия помощник - най-скучните и сиви хора.

И те ще се опитат да сторят всичко по силите си, за да премахнат нелегалните радиа, които правят живота на хората шарен. Целият филм е пропит с интелигентен хумор, а играта на актьорите е брилянтна. Кенет Брана, Том Брук, Ралф Браун, Рис Дарби, Джак Дейвънпорт, Ник Фрост, Филип Сиймор Хофман, Бил Най и т.н. - това са част от имената, които си партнират в “Рок радио“.

Макар че “партнират“, са в центъра на всичко, също и на успеха на филма. Къртис и компания са наистина бомба, гледайте ги.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.