Робърт Дауни-мл. в нова комедия

28.07.2009 г.
Робърт Дауни-мл. в нова комедияАмериканският актьор Робърт Дауни-мл. ще изпълнява главната роля в нова комедия на режисьора на "Последният ергенски запой" Тод Филипс, съобщи специализираната преса, цитирана от Франс прес.

Сценаристи на филма са Алън Коен и Алън Фрийленд, а продуцент студио "Уорнър". В него Робърт Дауни-мл. ще играе млад бъдещ татко на път за родилното, който трябва да пътува с много досаден спътник - Зак Галифианакис - смахнатия от "Последният ергенски запой". Снимките трябва да започнат през септември, съобщава списание "Варайъти", цитирано от БГНЕС. Новият филм на Филипс се очаква с голямо нетърпение в САЩ след успеха на "Последният ергенски запой".

С приходи от 240 млн. долара при бюджет от 34 млн. долара "Последният ергенски запой" стана най-големият успех на всички времена за филм забранен до 18г. Робърт Дауни-мл., който успя да изплува от 10 години токсикомания и скандали наскоро все пак започна отново да снима с успех - "Железният човек", "Тропическа буря". През следващата година се очаква и "Железният човек 2".
BgNewsroom
Copyright © 2024 Dir.bg.