Аштън Къчър обожава да прелъстява заможни дами

06.09.2009 г.
Аштън Къчър обожава да прелъстява заможни дамиТой е порочно чаровен. Млад е, но това не му пречи да бъде завидно опитен. Има обаяние, привлича жените от всяка възраст. Знае как да им даде точно това, от което имат нужда. Знае и как да ги накара да му се доверят, с произтичащите от това придобивки. Това е той - професионалният жиголо.

Почти такъв е и главният герой в новия филм на Дейвид Макензи - “Професия жиголо“ (Spread). Мъж, който с удоволствие е избрал една интересна, но не особено престижна “професия“. Решил е да бъде мъжът, който да дава всичко на жените, но и да иска своето - подслон, да кара скъпите им коли, да прави купони в огромните им къщи. И в крайна сметка никога да не се обвързва. Въпросът е защо, когато един млад мъж живее по този начин, жените му се радват и го желаят, а когато една дама “работи“ това - моралът и репутацията й страдат. Може би подобен въпрос си е задавал и режисьорът, за да търси отговор с филм на тази тема. В главната роля е Аштън Къчър, който се подвизава като младия Ники. Красавецът прекарва дните си в големите къщи на жените, с които се е запознал на последния купон. Тъй като няма дом и не работи, Ники прелъстява много дами, дори и само за да има къде да пренощува.

В замяна на това, той безрезервно се оставя на сексуалните им желания. С развитието на филма на всички става ясно, че това чаровно момче рано или късно ще си намери майстора. Срещат се в едно кафе. Той се опитва да пробута всичките си хватки за ефективна свалка. Тя е Хедър - груба, студена и го отрязва.

И се случва чудото - Ники се влюбва, но опознавайки Хедър, разбира, че май и тя не изкарва парите си по много по-различен начин от неговия. Драмата е на лице. Любовта също, а финалът наистина прави впечатление, тъй като е оригинален завършек на иначе предсказуемата романтична драма.

В образа на Хедър влиза упадъчно красивата 24-годишна рускиня Маргарита Левиева, която прави обещаваща роля и занапред ще следим с любопитство. Аштън Къчър май е известен най-вече с това, че се ожени за Деми Мур. Все пак не можем да пропуснем участието му в “Ефектът на пеперудата“, като с него се изчерпва списъкът на качествени негови филми.

Професия жиголо“ все пак, за съжаление, също не можем да наречем киношедьовър. Ролята на Ан Хейч (да, така се произнася името й) също не допринася много. Тя играе Саманта, последната финансово стабилна дама, която дава всичко на красивото момче в замяна на божественото му тяло. Един филм за убиване на времето - ако ви е в излишък, става.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.