Вал Килмър във филм за войната в Грузия

29.10.2009 г.
Вал Килмър във филм за войната в ГрузияАмериканският актьор Вал Килмър пристигна в Грузия, за да изпълни ролята на журналист, отразяващ миналогодишния руско-грузински конфликт, в холивудската версия на войната, предаде Франс прес, цитирана от БГНЕС.

"Той ще вземе участие в снимките в град Гори и ще изиграе ролята на журналиста, който отразява миналогодишната война", заяви копродуцентът Папуна Давитая през АФП. Той отказа да предостави допълнителна информация за ролята и заяви, че Килмър ще прекара една седмица в Грузия за снимките. Грузинските медии отбелязаха приликата между Килмър и оператора на холандската телевизия RTL Стан Сториманс, който беше убит при бомбардировка в Гори.

Вестник "24 Saati" (24 часа) публикува снимки на заглавната страница, отразяващи приликата между двамата мъже. Килмър, който е познат с ролите си в "Топ Гън" и музиканта Джим Морисън в "The Doors", е вторият холивудски актьор, пристигнал този месец в Грузия за филма. Американският актьор Анди Гарсия, който беше номиниран за "Оскар" през 1991 г. за ролята си в "Кръстникът 3", прекара няколко дни в Тбилиси миналата седмица, изпълнявайки ролята на грузинския президент Михаил Саакашвили.
BgNewsroom
Copyright © 2024 Dir.bg.