Пенелопе Крус създава новите модни тенденции

20.12.2009 г.
Пенелопе Крус създава новите модни тенденцииАктрисата Пенелопе Крус създава новите модни тенденции, пишат испански медии. Никой няма да оспори, че 2009 е годината на актрисата Пенелопе Крус.

Пример за това е "Оскара" за актьорските й умения, връзката й с Хавиер Бардем, както и участието и в уникалния мюзикъл "Девет", където си партнира със звезди като Никол Кидман, Джуди Денч и Марион Котияр. Професионалният й и личен живот тази година са наистина успешни.

Модните списания и световните медии не пропуснаха да покажат невероятния стил на актрисата, несъмнено поддръжник на модните тенденции.

Пенелопе беше призната като най-добре облечената жена сред знаменитостите и едни от най-елегантните жени в Холивуд. Звездата не успя да устои и на един от най-модерните цветове през тази година- телесния.

Ненатрапчивият нежен цвят е един от най-предпочитаните нюанси във всичките му аспекти от бежово или бледо розово. Прасковената гама не липсва в гардероба на актрисата.

Пенелопе я предпочита както и за червения килим, така и в своето ежедневие. Този стил вдъхнови десетки хора и се утвърди като модна тенденции за няколко месеца напред.
BgNewsroom
Copyright © 2024 Dir.bg.