Джоли e икона на красотата на десетилетието

30.12.2009 г.
Джоли e икона на красотата на десетилетиетоАнджелина Джоли беше обявена за “икона на красотата на десетилетието“, изпреварвайки съперницата си за сърцето на Брад Пит Дженифър Анистън.

Британската верига за здравни и козметични продукти Superdrug направила изследването сред 3000 души.

Анджелина Джоли не е стандартна красавица, нейният силен характер проблясва през великолепните й черти и я прави уникална в света на красавиците. Прекрасно е, че виждаме в топ 20 жени от всякакви възрасти и цвят на косата, от неостаряващата красавица Джоана Лъмли до новата национална хубавица Черил Коул“, заяви търговският директор на Superdrug Стив Джебсън.

На трето място в класацията е австралийската поп принцеса Кайли Миноуг, следвана от уелската актриса Катрин Зита Джоунс. Пета е певицата от “Гърлс Алауд“ Черил Коул, пише БГНЕС.

Шестото място е за актрисата Скарлет Йохансон, а на седмо е Кийра Найтли, която беше обявена за икона на красотата в анкетата на Superdrug за 2008 г.

Американската суперзвезда Бионсе е осма, следвана от актрисата Лив Тайлър. Десетката допълва актрисата Холи Бери.

В топ 20 влизат още Кейт Уинслет, Милене Клас, Кели Брук, Найджела Лоусън, Кейт Бекинсейл, Мегън Фокс, Ева Лонгория, Джоана Лъмли, Холи Уилоуби и Чарлийз Терон.
Copyright © 2024 Dir.bg.