Сандра Бълок с награда "People’s Choice Awards"

10.01.2010 г.
Сандра Бълок с награда Сандра Бълок взе приза за най-добра актриса на "People’s Choice Awards". 45-годишната актриса за малко да умори публиката от смях. След като водещият обяви номинираните актриси като "петте бели жени в Америка, които не са спали с Тайгър Удс” и назова победителката, Бълок се качи на сцената и заяви, че ще трябва да го поправи. "Всъщност само четири от жените не са спали с Тайгър Удс.” заяви актрисата, надявайки физиономия на крайно неудобство. "Шегувам се, просто се шегувам.” добави бързо тя.

Усмивката на Бълок бързо премина в сълзи, след като актрисата емоционално благодари на семейството си в речта си. През изминалата година тя и съпругът й Джеси Джеймс се бориха и спечелиха попечителството над 5-годишната дъщеря на Джеймс, Съни от бившата му съпруга, наркоманката порнозвезда Джанин Линдемулдер.

И от професионална гледна точка 2009 беше изключително успешна за Бълок. Тя е едва третата жена от 1932, която оглави списъка за холивудските актьори, спечелили най-много пари за годината.

Романтичната комедия "Предложението", спортната драма "Сляпата страна" и комедията "Всичко за Стийв" събраха общо 530 милиона щатски долара.

Последната актриса, оглавила класацията е Джулия Робъртс през 1999 и за Бълок това е впечатляващо завръщане на сребърния екран след двугодишна почивка.

Заедно със "Скорост”, филма с който проби през 1994, "Докато ти спеше” и двата филма "Мис Таен агент” до днес филмите й са събрали общо 2.8 милиарда долара.
БЛИЦ
Copyright © 2024 Dir.bg.