Аштън Кътчър е атлетичен спецагент

13.06.2010 г.
Аштън Кътчър е атлетичен спецагентЕдва ли има стойностен филм, в който да се е снимал Аштън Къчър, но това е лесно обяснимо. Чаровникът е едва на 32 години, а вече се е вклинил в клишето на Холивуд. Но точно тази клишираност и повтаряемост на образите, които претворява, кара хиляди фенки да щуреят само при споменаване на името му. Новият филм, в който участва е “Убийци“.

Аштън е Спенсър - красив и атлетичен таен агент. На една от опасните си мисии Спенсър среща Джен (Катрин Хейгъл). Джен не е особено щастлива - приятелят й я е зарязал и тя ще се успокоява на почивка с родителите си, които не спират да се държат с нея като с малко момиченце. Майка й (Катрин О'Хара) живее заради алкохола, а баща й (Том Селек) е обсебващо грижовен. И така - Джен и Спенсър се срещат, влюбват се и тутакси се женят.

Спенсър се отказва от опасната си професия, обаче я запазва в тайна. Но както винаги се случва в подобни случаи, след няколко години и тя се разкрива. Оказва се, че за главата му е обявена награда. Всеки съсед, приятел, магазинер или минувач може да извади оръжие и да го гръмне или просто да го прегази на улицата, за да вземе парите. Започват вълнуващи преследвания. Аштън Кътчър е и продуцент на филма, а режисьор е Робърт Лукетич (“Професия блондинка“, “Свекървище“, “Грозната истина“).

А “Убийци“ е изключително подходящ за сезона филм, с който можете да избягате от летните температури. Но ако смятате, че има далеч по-интересни, смислени и полезни неща, които можете да направите в час и четиридесет минути, може да го пропуснете.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.