Сигорни Уивър и Брус Уилис - в “The Cold Light Of Day”

05.08.2010 г.
Сигорни Уивър и Брус Уилис - в “The Cold Light Of Day”Звездите Брус Уилис и Сигорни Уивър ще се присъединят към актьорския състав на предстоящата нова продукция “The Cold Light Of Day”.

Филмът ще бъде финансиран от две студия, Summit Entertainment (поредицата “Здрач”) и Intrepid Pictures (“Стопаджията”), но не се очаква да бъде високобюджетен и ще бъде разпрoстраняван като независим филм.

Снимките започват на 6 септември в Испания, а на режисьорския стол ще седне френския режисьор Мабрук Ел Мекри ( “JCVD: Жан Клод Ван Дам” 2008 ). Главната роля е поверена на Хенри Кавил (“Звезден прах”, “Тристан и Изолда”), който ще изиграе младият американец Уил чието семейство бива отвлечено по време на ваканция в Испания.

Без да знае какво става, той разполага само с няколко часа да ги намери и с течение на времето разбира че може би става дума за правителствен заговор.

Брус Уилис ще играе бащата на Уил, а Сигорни Уивър ще бъде в отрицателна роля като жена замесена в отвличането.

Филмът ще бъде продуциран от Тревър Мейси (“Непознатите”) и Марк Евънс (“Денят на прокълнатите”), а сценарият е на Ричард Прайс (“Шафт”), Скот Уайпър (“По-добър начин да умреш”) и дебютанта Джон Петро.

Въпреки че две компании финансират продукцията единствено Summit Entertainment ще разпространява филма в САЩ и в останалите територии.

Премиерата на “The Cold Light Of Day” се очаква да бъде през 2011 година, но все още няма определена дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.