Интервю със Силвестър Сталоун за насилието в “The Expendables”

11.08.2010 г.
Интервю със Силвестър Сталоун за насилието в “The Expendables”Въпреки че “The Expendables” е филм изпълнен с насилие от началото до края, звездата и режисьор на лентата Силвестър Сталоун увери журналистите и феновете присъстващи на английската премиера, “Аз винаги вярвам, че насилието е оправдано. Едно от нещата в моите филми, е че аз винаги убивам тези, които трябва да бъдат убити.”

Но има хора, които наистина трябва да си платят, а именно тези които нараняват жени (във филма има две жени, едната от която е малтретирана от приятеля си).

Сталоун: “Нека се изразя по този начин – тези, които заслужават да бъдат наказани си го получават, но тези които посягат на жени наистина ще страдат. Някои хора ми казват, “Не мислиш ли че е малко прекалено?”, но аз винаги отговарям, “Никога няма да допусна някой който е посягал на жена и й е провалил живота да си отиде само с един куршум. Прекалено цивилизовано е. Такъв човек трябва да изпита истинска болка.”

Силвестър Сталоун, който пристигна на английската премиера в компанията на други две звезди от филма Долф Лундгрен и Джейсън Стейтъм, сподели че е имало много тестостерон, агресия и конкурентност на снимачната площадка:

“Това е в природата на мъжете. Всеки се опитва да се конкурира с тези около него.”

Джейсън Стейтъм призна, че е било страхотно да снима “истински екшън с истински мъже.”

“В наши дни повечето екшън-режисьори разчитат много на компютърните ефекти, и за мен това е прекалено скучно”, завърши Стейтъм.

Сталоун, от своя страна се надява, че “The Expendables” ще се сдобие с продължение и разясни, че няма намерение да се завръща към по-драматични роли.

“Снимах се в достатъчно такива филми и не мисля, че хората ще искат да ме гледат отново в подобни продукции. Времето ми отмина и ще изглежда жалко, ако сега се опитвам да бъда признат като сериозен драматург.”

В края на пресконференцията Сталоун потвърди, че се е обадил на Жан-Клод Ван Дам и Стивън Сегал и ги е поканил за участие във филма, но “те имаха различни виждания за това какво ще правят с кариерите си, така че.....постарах се, но не стана.”

Българската премиера на “The Expendables” е на 27 август 2010 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.