Майкъл Дъглас - болен от рак на гърлото

18.08.2010 г.
Майкъл Дъглас  - болен от рак на гърлотоИзключително неприятна новина долетя от Холивуд.

Филмовата звезда Майкъл Дъглас има рак на гърлото и в продължение на осем седмици ще бъде подложен на комбинирано лечение, включващо радиотерапия и химиотерапия.

Лекарите обаче разчитат на пълното възстановяване на 65-годишния актьор, който, както е известно, е син на кино легендата Кърк Дъглас и понастоящем е женен за колежката си Катрин Зита-Джоунс.

"Аз съм много оптимистично настроен", заяви самият Майкъл Дъглас пред списание People.

Докато не се излекува напълно, звездата ще преустанови всякакви изяви на снимачната площадка, съобщи говорителят на Дъглас.

На 24 септември, официална премиера ще направи последният филм с участието на Майкъл Дъглас - дългоочакваното продължение на финансовия трилър "Уолстрийт" - "Уол Стрийт: Парите никога не спят".

В лентата освен Дъглас в ролята на безскрупулния гуру Гордън Геко, участват още Шая Лебьоф, Кери Мълиган, Франк Лангеля, Сюзън Сарандън и дори Чарли Шийн, който изненадва с епизодична поява.

На режисьорския стол седи Оливър Стоун, който представи "Уол Стрийт: Парите никога не спят" за първи път по време на фестивала в Кан през май.

източник: avtora.com
Copyright © 2024 Dir.bg.