Джони Деп ще си партнира с Том Ханкс в “Sleeping Dogs”?

08.10.2010 г.
Джони Деп ще си партнира с Том Ханкс в “Sleeping Dogs”?Холивудската звезда Джони Деп и двукратния носител на "Оскар" Том Ханкс може да се окажат първите актьори избрани да участват в предстоящия криминален екшън-трилър на режисьорката Катрин Бигълоу (“Войната е опиат”) “Sleeping Dogs”.

Филмът, първоночално беше със заглавие “Triple Frontier”, разказва историята на петима мъже, които са част от организирана престъпна мрежа оперираща на територията на три държави – Парагвай, Аржентина и Бразилия.

Не се разкриват повече подробности около продукцията,  но се знае, че сценарият на Марк Боал (“В долината на Давид и Голиат”) е вече одобрен и режисьорката Бигълоу се надява да започне снимките през месец декември, или в самото начало на следващата година.

“Sleeping Dogs” ще бъде вторият проект, след “Войната е опиат”, който ще събере Катрин Бигълоу и сценарист-продуцента Марк Боал.

Филмът ще разчита на голям международен актьорски състав, а между изявилите интерес са Шон Пен, Дензъл Уошингтън, Хавиер Бардем, Леонардо ди Каприо, Джеръми Ренър, Крисчън Бейл и Уил Смит. Продуцентите са имали срещи с всеки един от актьорите, но не се споменава дали някой от тях ще участва със сигурност.

Според сайта deadline.com, Деп, Ханкс и Бигълоу в момента обсъждат кои от петте главни роли ще са най-подходящи за актьорите. А до един месец ще стане ясен и цялостния актьорски състав на филма.

“Sleeping Dogs” ще бъде независима продукция, финансирана от компанията Atlas Entertainment, която ще поеме и световното разпространение. Освен режисьор, Катрин Бигълоу е и един продуцентите, заедно с Марк Боал, Чарлс Роувън (“Черният рицар”) и Грант Хил (“Титаник”).
Copyright © 2024 Dir.bg.