Мерил Стрийп, Сандра Бълок и Опра Уинфри - в най-новата комедия на Майкъл Патрик Кинг

26.10.2010 г.
Мерил Стрийп, Сандра Бълок и Опра Уинфри - в най-новата комедия на Майкъл Патрик КингКомпанията Universal Pictures е подписала договор със сценарист-режисьора на “Сексът и градът” Майкъл Патрик Кинг за заснемането на все още неозаглавена комедия, в която ще участват звездите Мерил Стрийп, Сандра Бълок и Опра Уинфри.

Филмът ще бъде ансамблова продукция проследяваща животите на няколко главни герои, работещи в медиите.

“Идеята за филма ми дойде докато снимахме втората част на “Сексът и градът” и не знам защо, но веднага се сетих за тези три страхотни актриси. За моя голяма радост, те харесаха идеята и приеха да участват във филма.

Да имаш достъп до тези жени, да имаш възможността да им предложиш твой материал и те да кажат “Да” – това е като пътуване през Гръцката митология, срещаш се с една богиня, а после с друга. Това са доказани таланти и факта, ча в момента пиша роли специално за тях ме изпълва с радост.

А и ще бъде хубаво да видим отново Опра с голяма роля в игрален филм”, заяви Кинг.

Сценарият на филма ще бъде готов през месец януари, и според Кинг снимките ще започнат в началото или края на следващото лято, в зависимост от графиците на останалите актьорите. Стрийп, Бълок Уинфри ще изпълнят главните роли, а до края на годината ще стане ясно официалното заглавие и кои други актьори ще се присъединят към продукцията.

Освен режисьор и сценарист, Кинг също така ще продуцира заедно със Скот Стубър (“Човекът-вълк”) и Трейси Фалко (“Комарджии”). Филмът ще бъде копродукция между Universal Pictures и Stuber Picturesр a бюджетът, въпреки участието на големи звезди, няма да надвишава 55 милиона долара.

Световната премиера е насрочена за 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.