Рене Зелуегър, Мат Дилън и Джак Блек - в черната комедия “You Are Here”

27.10.2010 г.
Рене Зелуегър, Мат Дилън и Джак Блек - в черната комедия “You Are Here”Сценаристът на хитовия сериал “Семейство Сопрано”, Матю Уейнър, ще направи своя режисьорски дебют с черната комедия “You Are Here”.

Работата по филма трябваше да започне миналата година, но проблеми свързани с натоварените графици на Уейнър и актьорите Брадли Купър, Зак Галифинакис и Дженифър Анистън (които трябваше да изпълнят главните роли), принудиха продуцентите да отменят снимките за неопределено време.

В скорошно интервю, Уейнър разкри, че са направени някои промени в сценария и филма ще има съвсем нов актьорски състав. Въпреки че все още няма подписани договори, според Hollywood Reporter главните роли ще бъдат изпълнени от Джак Блек (“Тропическа буря”), Мат Дилън (“Аз, ти и Дюпри”) и Рене Зелуегър (“Дневникът на Бриджит Джоунс”), а предложение за една от ролите е изпратено до Рейчъл Макадамс (“Ловци на шаферки”) и в момента се чака нейния отговор.

Сюжетът на “You Are Here” ще разказва за двама изцяло потопени в ергенския живот съквартиранти, които съзнателно избягват всички задължения и отговорности, които човек на тяхната възраст трябва да има. Единият (Блек) е безработен параноик, чието единствено удоволствие е пушенето на трева, а другият (Дилън) е метеоролог на ръба на уволнението и със слабост към чашката и жените. Но когато бащата на един от мъжете (Блек) умира внезапно от сърдечен удар, нещата се променят изцяло.

За негова голяма изненада, героя на Блек разбира, че според завещанието именно той е човека, който не само ще наследи огромен хранителен магазин, но също така кънтри-клуб и имот на стойност милиони долари. И тъй като не може да разчита на подкрепа от страна на семейството си, той се обръща към съквартиранта си.

Без никакви знания и подготовка, двамата мъже се превръщат в работодатели на стотици хора, и собственици на обекти струващи цяло състояние.

Рене Зелуегър ще изпълни ролята на сестрата на главния герой, която ядосана от факта, че не е включена в завещанието, ще направи всичко възможно да провали живота на брат си. А ако приеме ролята, Макадамс ще се превъплъти в ролята на младата вдовица на починалия, която привлича вниманието на двамата мъже.

Освен режисьор, Матю Уейнър е и сценарист на филма. Ако всичко протече по план, cнимките ще започнат в началото на следващата година, а премиерата ще се състои няколко месеца по-късно.
Copyright © 2021 Dir.bg.