Камерън Диас - в “The Happytime Murders”

12.11.2010 г.
Камерън Диас - в “The Happytime Murders”Звездата от “Ангелите на Чарли”, Камерън Диас, е получила предложение да участва във фантастичния филм “The Happytime Murders”. Все още няма подписани договори, но според представител на актрисата, тя е силно заинтересована от проекта, най-вече заради крайно необичайния и оригинален сюжет.

В момента протичат разговори между Диас и продуцентите, и в най-скоро време ще стане ясно дали тя ще поеме една от главните роли.

Действието на “The Happytime Murders” ще се развива в свят в който хора и живи кукли живеят заедно. Но въпреки мирното съжителство, много от куклите изпитват страх от хората. Страх породен от определени човешки организации, които постоянно протестират срещу многото права с които куклите, на пръв поглед, разполагат.

Но ситуацията е на път да ескалира още повече, когато куклите-актьори от изключително популярното детско шоу “The Happytime Gang” започват да умират един след друг. Със случая се заема кукла-частен детектив намираща се в тежко финансово състояние и имаща сериозен проблем с алкохола.

В комбина с партньора си, който е човек, частния детектив трябва да направи всичко възможно да разкрие случая и предотврати назряващия конфликт между хора и кукли. За момента не се знае в коя роля ще се превъплъти Камерън Диас.

Според студиото Lions Gate Entertainment “The Happytime Murders” ще бъде “безкомпромисен нео-ноар филм, в традицията на Град на греха”.

“Това ще бъде един наистина уникален и странен филм, който няма да има нищо общо с “Мъпетите”. Зрителите ще си казват, “наистина ли очите ми виждат това?”. Не мога да разкривам детайли, но знам със сигурност, че “The Happytime Murders” ще бъде абсолютно забранен за деца”, заяви Тод Бърджър, един от сценаристите на филма.

На режисьорския стол на “The Happytime Murders” ще седне Брайън Хенсън, а според Тод Бърджър и неговия партньор Дий Остин Робъртсън, сценарият е напълно готов. Lions Gate ще разпространява филма по света, а Лиса Хенсън (“Тежки престъпления”) ще продуцира.

От студиото заявиха, че снимките започват през януари, а филмът ще тръгне по световните киноекрани в началото на 2012.
Copyright © 2024 Dir.bg.