Кейдж: Харесвам напрежението и адреналина в “Drive Angry”

22.11.2010 г.
Кейдж: Харесвам напрежението и адреналина в “Drive Angry”“Винаги съм изпитвал дълбок интерес към всичко свързано с Ада, Рая и цялата концепция за доброто и злото. Това е и една от причините поради, които приех да участвам в “Drive Angry”", заяви наскоро носителя на “Оскар” Никълъс Кейдж.

В продукцията на Summit Entertainment, Кейдж изпълнява ролята на Милтън – мъж, извършил множество престъпления, заради които е попаднал в Ада. Филмът на режисьора Патрик Лусиер (“Кървавият Свети Валентин”) е една от малкото ленти заснети с революционните триизмерни камери, първо използвани от Джеймс Камерън в миналогодишния научнофантастичен хит “Аватар”.

Партньори на Никълъс Кейдж в това приключение ще бъдат Уилям Фихтнър (“Армагедон”), Амбър Хард (“Никога не се предавай”), Дейвид Морс (“Зеленият път”), Били Бърк (“Здрач”) и Прюит Тейлър Винс (“Самоличност”).

Сюжетът на “Drive Angry 3D” се фокусира върху героя на Кейдж, Милтън, който след множество опити успява да избяга от Ада, а целта му е една –  да отмъсти за убийството на дъщеря си. Това което той не знае е, че новороденото дете на дъщеря му е отвлечено от вманиачени сектанти, които не само са отговорни за смъртта на момичето, но и се готвят да пренесат в жертва нейното бебе.

Разполагащ само с три дни, Милтън ще трябва да се изправи не само срещу сектата и нейния лидер Джона Кинг (Били Бърк), но и срещу друг, още по-смъртоносен противник – изпратения от Дявола убиец, носещ името “Счетоводителя” (Уилям Фихтнър).

Кейдж: “Харесвам напрежението и адреналина, които присъстват в този филм. Няма никакъв компромис и веднъж влязъл в киносалона, човек няма да може да отклони очи от екрана. Аз, като зрител, обожавам такива филми.”

“Drive Angry 3D” е копродукция между независимите компании Summit Entertainment, Nu Image Films и Millennium Films. Сценарият е на Тод Фармър и Патрик Лусиер, а продуценти са Майкъл Де Лука, Ави Лърнър и Рене Бесон.

Българската премиера на триизмерния екшън ще бъде на 4 март 2011 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.