Мира Сорвино - в драмата “Union Square”

29.11.2010 г.
Мира Сорвино - в драмата “Union Square”Носителката на “Оскар” Мира Сорвино е подписала договор за участие в независимата драма “Union Square”. Сценарият на филма премина през много промени, и тове е причината поради която снимките не започнаха в началото на годината, както беше планирано.

След месеци търсене на студио, което да финансира и разпространява “Union Square”, сценаристката Нанси Савока (“Ако стените можеха да говорят”) заяви, че независимите компании Armian Pictures и Cine-Si са закупили сценария и ще инвестират 7 милиона долара в проекта.

Освен това, тя потвърди че ще поеме и режисурата на филма.

Савока: “Тези дни, колкото и добър да е сценария ти, много трудно можеш да привлечеш вниманието на което и да е студио, не само в Америка, но и в целия свят.

Икономическата криза наистина притиска повечето студийни босове, и те инвестират единствено в продукции, които със сигурност ще донесат печалба. Ако на сценария ти не пише “Батман”, “Трансформърс” или “Здрач”, много трудно ще можеш да го финансираш.

Това е истината. На нас ни отне много време да намерим продуценти, които да инвестират в “Union Square” и аз съм им безкрайно благодарна, че поеха риска. Защото с бюджет зад гърба си, вече можеш да привличаш и актьорите, което за мен е най-хубавата част от работата. Мисля че актьорския ни състав е повече от страхотен и нямам търпение да започнем снимките.”

“Union Square” ще разкаже историята на две отчуждени сестри – едната се подготвя за така желаната си сватба, а другата се бори с живота и страда от постоянни нервни кризи. Но неочаквани събития ще преобърнат техните светове.

Освен Мира Сорвино, във филма ще участват и Тами Бланшард (“Добрият пастир”), Майкъл Рисполи (“Семейство Сопрано”), Дафни Рубин-Вега (“Лудории”) и Пати Лупон (“Да возиш мис Дейзи”). Сценарият е дело на Нанси Савока и Мери Тоблър (“Манджурският кандидат”), а Неда Армиян (“Рейчъл се омъжва”) и Ричард Гуай (“Призрачна бленда”) ще продуцират филма.

Снимките на “Union Square” ще започнат в средата на декември, а премиерата ще се състои в края на 2011 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.