Джесика Бийл - в романтичната комедия “New Year's Eve”

10.12.2010 г.
Джесика Бийл - в романтичната комедия “New Year's Eve”Джесика Бийл и София Вергара ще се присъединят към актьорския състав на комедията “New Year's Eve”. Филмът ще бъде режисиран от Гари Маршъл, а главните роли са поверени на носителя на “Оскар” Робърт де Ниро, Мишел Пфайфър, Хилари Суонк и Аштън Къчър.

Преди месец бе обявено, че актрисите Рийз Уидърспун и Холи Бери също ще имат роли в продукцията, но техни представители заявиха, че това са единствено слухове и двете носителки на “Оскар” няма да участват в “New Year's Eve”.

Действието на филма ще се развива в навечерието на новата година, а сюжетът ще се фокусира върху преплитащите се истории на група нюйоркчани. Робърт де Ниро ще изпълни ролята на възрастен мъж приет по спешност в болницата, а Мишел Пфайфър ще бъде в ролята на жена, твърдо решена да спази обещанията които е дала на приятели и роднини.

Героинята на Хилари Суонк ще бъде отговорник на новогодишното шоу в Ню Йорк, а Аштън Къчър ще изпълни ролята на Рийд Бенет, млад мъж, който поради неясни причини мрази всичко свързано с Коледа и Нова Година. От своя страна, Джесика Бийл ще бъде в ролята на бъдеща майка, която заедно със съпруга си се опитва да спечели голяма парична награда, давана от болницата на тази двойка, която първа се сдобие с бебе на новогодишния ден.

За момента не се споменава каква ще бъде ролята на София Вергара, но според неофициални източници, тя ще бъде високомерната приятелка на героя на Аштън Къчър.

Освен вече изброените имена, във филма ще участват още Лея Мишел, Абигейл Бреслин, Сара Пакстън и певицата Тейлър Суифт.

Оригиналният сценарий на “New Year's Eve” е дело на Катерин Фугейт (“Денят на влюбените”), а освен че ще поеме режисурата, Гари Маршъл ще продуцира лентата, заедно с Ричард Бренър и Уейн Райс. Според самия режисьор, новия му филм ще бъде неофициално продължение на “Денят на влюбените”, който в началото на тази година успя да събере приходи от над 200 милиона долара по света.

Снимките на “New Year's Eve”  започват след няколко дни в Ню Йорк, а световната премиера е насрочена за  9 декември 2011 година.
Copyright © 2020 Dir.bg.