Хю Джакман - в “Стомана на ринга”

11.12.2010 г.
Хю Джакман - в “Стомана на ринга”Наскоро приключиха снимките на футуристичния екшън “Стомана на ринга”, в който главната роля е поверена на звездата от поредицата “Х-мен”, Хю Джакман. Филмът, който бива определян от създателите си като кръстоска между “Трансформърс” и “Роки”, е режисиран от Шон Леви и продуциран от Стивън Спилбърг.

Действието на фантастичната лента ще се развива в близкото бъдеще, когато боксовите срещи са претърпяли рязка промяна – вместо хора, на ринга се срещат стоманени роботи, биещи се до пълно унищожение.

Чарли Кентън (Хю Джакман) е бивш професионален боксьор, който е твърдо решен да спечели още титли, по един или друг начин. Заедно със сина си Макс, Чарли създава робот-боксьор, който се превръща в истинска сензация.

Шон Леви: “Не мисля че досега е бил правен подобен филм. Разбира се, има много филми за най-различни роботи, но не и за такъв вид роботи които се боксират. И искам да подчертая, че “Стомана на ринга” няма да бъде една дълга битка между два робота – основното са героите и техните взаимоотношения. А като добавим към това и екшън-епизодите, се получава едно наистина страхотно забавление. Много съм горд и с факта, че не разчитахме изцяло на визуалните ефекти. Екипът по практически ефекти успя да създаде впечатляващи механизирани роботи, които използвахме в много от сцените. Всички бяхме много доволни от постигнатото.”

Освен Хю Джакман, във филма ще видим и актьорите Кевин Дуранд (“Димящи Аса”), Еванджелин Лили (“Войната е опиат”), Хоуп Дейвис (“Синоптикът”), Антъни Маки (“Орлово Око”) и Джеймс Ребхорн (“Играта”). Сценарият е дело на Лесли Боем (“Върхът на Данте”) и Джон Гатимс (“Треньорът Картър”), а Шон Реви и Стивън Спилбърг продуцират заедно с Робърт Земекис (“Корабокрушенецът”) и Дон Мърфи (“Трансформърс”).

Снимките на “Стомана на ринга” приключиха преди няколко седмици и в момента режисьора работи по монтажа на сцените.

Световната премиера на фантастичната продукция ще бъде на 7 октомври 2011 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.