Чанинг Тейтъм - в драмата “Ten Year”

17.12.2010 г.
Чанинг Тейтъм - в драмата “Ten Year”Този месец започват снимките на ансамбловата драма “Ten Year”, която ще отбележи режисьорския дебют на сценариста Джейми Линдън.

Според източници, именно Тейтъм, който не само ще участва, но и ще продуцира предстоящия “Ten Year”, е предложил на Джейми Линдън да поеме режисуратаЛиндън привлече вниманието на холивудските продуценти благодарение на сценария си за тазгодишната романтична драма “С дъх на канела”, в която участваха младите звезди Чанинг Тейтъм и Аманда Сийфрид.

Според източници, именно Тейтъм, който не само ще участва, но и ще продуцира предстоящия “Ten Year”, е предложил на Джейми Линдън да поеме режисурата.

Сюжетът на “Ten Year” ще разказва за група приятели които се събират отново, десет години след дипломирането си. Според режисьора Линдън, филма ще се фокусира върху историите на няколко “доста интересни герои и техните напрегнати взаимоотношения”.

Главните роли в лентата ще бъдат изпълнени от Ана Фарис, Крис Пайн, Чанинг Тейтъм, Кейт Мара, Джъстин Лонг, Джон Красински, Хейли Дъф, Антъни Маки, Джена Дюън и Крис Прат.

А само преди ден Hollywood Reporter заяви, че актьорът Оскар Айзък, който участваше в хита на Ридли Скот “Робин Худ”, също се е присъединил към актьорския състав на “Ten Year”.

В скорошно интервю, Чанинг Тейтъм заяви, че сценария е един от най-добрите които е чел и ролите във филма са написани специално за този актьорски състав. Освен, че ще режисира, Джейми Линдън е и главен сценарист на лентата, която ще разполага с бюджет от 30 милиона долара.

Независимите филмови компании Temple Hill и 33andOut Productions наскоро закупиха сценария на “Ten Year” и ще разпространяват готовия филм по света.

Звездата Чанинг Тейтъм продуцира заедно с Марти Боуън (поредицата “Здрач”), Рийд Каролин (“Невъзможно завръщане”) и Уик Годфри (“Пришълецът срещу хищникът”).

Снимките на “Ten Year” започват след няколко дни в щата Ню Мексико, а премиерата е насрочена за края на следващата година.
Copyright © 2022 Dir.bg.