Сара Джесика Паркър и Пиърс Броснан ще си партнират в комедията “I Don't Know How She Does It”

21.12.2010 г.
Сара Джесика Паркър и Пиърс Броснан ще си партнират в комедията “I Don't Know How She Does It”Звездите Сара Джесика Паркър (“Сексът и градът”) и Пиърс Броснан (“Само един свят не стига”) подписаха договори за участие в романтичната комедия “I Don't Know How She Does It”.

Филмът ще бъде адаптация на едноименната английска новела на писателката Алисън Пиърсън, а Сара Джесика Паркър ще изпълни главната роля на майка, която се опитва да намери баланс в забързания си и напрегнат живот.

Филмовото студио The Weinstein Company закупи правата за екранизиране преди една година и според продуцента Харви Уайнстайн, единственото нещо което ще отличава филма от книгата е градът в който ще се развива действието – в романа, главната героиня живее и работи в Лондон, докато във филмовата версия, тя ще се бори с проблемите си в космополитния Ню Йорк.

Историята на “I Don't Know How She Does It” ще разказва за Кейт Реди (Сара Джесика Паркър), която е един от най-добрите финансисти в града. Всичко в живота на Кейт е разпределено и нищо не е оставено на случайността.

Но въпреки постигнатите успехи на работното място, с всеки изминал ден тя започва да се отчуждава от собствените си деца.

С надеждата да намери правилния баланс в живота си, Кейт решава да направи някои значителни промени в ежедневието си.

Освен Сара Джесика Паркър и Пиърс Броснан, във филма ще видим и актьорите Сет Майърс (“Американски мечти”), Кристина Хендрикс (“Такъв е животът”), Келси Грамър (“Х-Мен: Последният сблъсък”) и Оливия Мун (“Железният човек 2”).

Режисурата на “I Don't Know How She Does It” е поверена на номинирания за “Оскар” Дъглас Макграт, известен с филмите “Ема” и “Infamous”.

Макграт: “Филмът ще бъде забавен, но се надявамq че също така ще накара хората да се замислят и за собствения си живот. Трудно е, особено сега, за всеки един от нас да мисли за нещо друго освен работата си, но в крайна сметка няма нищо по-важно от семейството и колкото по-бързо човек осъзнае това, толкова по-добре за него. Разбира се, не очаквам този филм да промени възгледите на хората. Ако след прожекцията се замислят, дори за една минута, дали отделят достатъчно време за близките си, значи ние, като филмови творци, сме си свършили работата.”

Снимките на “I Don't Know How She Does It” започват през месец януари в Ню Йорк, а световната премиера е насрочена за началото на 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.