Сам Уърдингтън сподели подробности за “Сблъсъкът на титаните 2”

23.12.2010 г.
Сам Уърдингтън сподели подробности за “Сблъсъкът на титаните 2”По време на интервю, свързано с новия му филм “Мъж на ръба”, актьорът Сам Уърдингтън поговори и за предстоящото продължение на тазгодишния фантастичен екшън “Сблъсъкът на титаните”.

Въпреки че първата част донесе стабилни приходи по света, Уърдингтън разкри, че не е напълно доволен от филма и изпълнението си, и заяви че продължението ще бъде по-добро.
“Мисля, че всичко може да бъде подобрено. Първият филм разочарова някои хора и аз ги разбирам. С продължението се надявам, че ще зарадваме възможно най-много хора. Втори филм се прави, ако публиката го желае или ако си сигурен, че ще бъде много по-добър от първия. Това е.

Сценаристите, режисьорът и аз имаме една единствена цел – да направим едно по-добро продължение. Важно е да осъзнаем допуснатите грешки и да не ги повтаряме отново. Честно казано, и аз като актьор мога да играя по-добре – надявам се да нямаме проблеми в това отношение. Приемаме конструктивната критика и ще се погрижим да дадем на хората филма, който те искат. Винаги съм казвал, че ние правим тези филми за публиката, това е единствената група хора, които имат значение. И когато публиката има нещо да каже, ти слушаш. Точно както при гледиаторските битки – или са доволни и те окуражават или ги разочароваш и те освиркват.”

Освен Сам Уърдингтън, за втората част на “Сблъсъкът на титаните” ще се завърне и актрисата Джема Артъртън. За момента това са единствените актьори, които ще участват със сигурност.

Режисьор на “Сблъсъкът на титаните 2” ще бъде Джонатан Либесман, заснел хорър лентата “Тексаско клане: Началото”, а сценарият е дело на Грег Берланти и Дейвид Лесли Джонсън.

За разлика от първата част, продължението ще бъде заснето с триизмерни камери, а не конвертирано в 3D формат по време на постпродукцията.

Снимките започват в началото на следващата година, а световната премиера е насрочена за 30 март 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.