Подробности около “Мадагаскар 3

16.01.2011 г.
Подробности около “Мадагаскар 3”Преди шест години, анимационния филм на DreamWorks Animation, “Мадагаскар”, се превърна в една от най-печелившите продукции на 2005 година, със световни приходи от над 530 милиона долара.

Веднага след този изненадващ успех, създателите започнаха работа по втората част, чиято премиера се състоя три години по-късно, през 2008-а. Лентата не само се представи значително по-добре от оригинала, но и се превърна в осмия най-печеливш филм на годината, с приходи от над 600 милиона долара.

Малко след това, от DreamWorks Animation заявиха, че огромния успех на двете анимации е бил напълно неочакван и едновременно с това увериха, че ще има и трети “Мадагаскар”, който отново ще проследи приключенията на лъва Алекс, зебрата Марти, жирафа Мелман и хипопотамката Глория.

Сега, благодарение на Hollywood Reporter, вече е потвърдено, че актьорите от предишните части, Бен Стилър, Крис Рок, Джейда Пинкет Смит и Дейвид Шуимър, които озвучиха съответно Алекс, Марти, Глория и Мелман, ще се завърнат отново за “Мадагаскар 3”.

Към тях ще се присъедини и носителката на “Оскар” Франсис Макдорманд, която ще даде гласа си на главния злодей във филма. Любопитното в случая е, че това е първия път в който актрисата ще озвучава анимационен герой.

За момента не се разкрива по-подробна информация около сюжета на третия “Мадагаскар”, но се знае със сигурност, че главните герои ще се присъединят към пътуващ цирк, тъй като се оказва, че това е единствения им шанс да се приберат у дома. Но това няма да бъде толкова лесно, защото по петите им е хитра служителка от “Животински контрол” (Макдорманд), която има други планове за тяхното бъдеще.

Представител на DreamWorks Animation разкри, че в “Мадагаскар 3” ще бъдат представени много животни от най-различни националности и култури, сред които ще се отличават италиански тюлен, руски тигър и латиноамерикански ягуар. Все още не е потвърдено, но се очаква да се завърнат и любимите на публиката пингвини Ковалски, Скипър, Рико и Редник.

Режисурата на третия филм от поредицата е поверена на Ерик Дарнел, който бе втори режисьор на първите две части, заедно с Том МакГрат. Но тъй като МакГрат в момента работи върху друг проект, единствено Дарнел ще режисира “Мадагаскар 3”. Сценарият на анимационната лента е дело на Ноа Баумбак (“Морски живот със Стив Зису”), а продуценти ще бъдат Мирейле Сориа (“Синбад: Легендата на седемте морета”) и Марк Суифт (“История с акули”).

Световната премиера на “Мадагаскар 3” ще се състои на 18 май 2012 година.
Copyright © 2019 Dir.bg.