Жан-Клод Ван Дам и Брус Уилис – с роли в “The Expendables: Непобедимите 2”?

19.01.2011 г.
Жан-Клод Ван Дам и Брус Уилис – с роли в “The Expendables: Непобедимите 2”?Режисираният от Силвестър Сталоун “Непобедимите” се превърна в един от най-успешните екшъни на изминалата  година.

Лентата, в която участваха самия Сталоун, Долф Лундгрен, Джет Ли и Джейсън Стейтъм донесе приходи от над 270 милиона долара и веднага след този успех бе оповестено, че ще бъде направено продължение.

Въпреки че за момента всичко свързано с “Непобедимите 2” се пази в тайна, Сталоун заяви, че намерението му е да събере още по-впечатляващ актьорски състав. В продължение на няколко месеца нямаше конкретна информация относно проекта, но сега, звездата Брус Уилис, който имаше малка роля в първия филм, разкри пред Access Hollywood, че снимките на втората част ще започнат тази година:

“Знам че ще се снима тази година, стига да няма непредвидени пречки. И да, аз с удоволствие ще участвам.”

Според непотвърдени слухове, и имайки в предвид ролята му в първата част, Уилис ще бъде главния злодей в “Непобедимите 2”.

Междувременно, режисьора Шелдън Летич (“Лъвско сърце”), заяви, че екшън-звездата Жан-Клод Ван Дам също е изявил желание да се присъедини към актьорския състав на продължението.

Летич е дългогодишен партньор на Ван Дам и освен “Лъвско сърце”, двамата са заснели и филмите “Орденът” и “Двоен удар”.

Летич: “Жан-Клод иска да участва и в момента обмисля предложението.”

Летич също така разкри, че другия потенциален кандидат за роля във филма, Стивън Сегал, няма да участва поради несъгласия с продуцентите:

“Доколкото знам, Стивън (Сегал) няма да участва. Не заради Слай (Сталоун), а заради продуцента Ави Лърнър. Двамата са снимали няколко филма, но Лърнър не е останал с добри впечатления от Стивън.”

За момента, единствените сигурни участници в “Непобедимите 2” са  Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Джет Ли, Долф Лунгрен и Ранди Кутюр.

Сталоун отново ще поеме режисурата, и ако всичко протече по план, филма ще тръгне по кината в края на следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.