Сара Джесика Паркър за “Сексът и градът 3”

18.02.2011 г.
Сара Джесика Паркър за “Сексът и градът 3”След като през 2010-та година, “Сексът и градът 2” не успя да повтори успеха на предшественика си, много наблюдатели и специалисти заявиха, че това ще бъде и края на филмовата поредица, базирана на изключително популярния едноименен телевизионен сериал.

Но по време на интервю с Los Angeles Times, проведено на снимачната площадка на най-новия й филм, “I Don't Know How She Does It”, звездата Сара Джесика Паркър разкри, че въпреки слуховете, “Сексът и градът 3” ще бъде направен, макар и не веднага.

Освен това, тя потвърди и желанието си да изпълни отново ролята на Кари Брадшоу.

Сара Джесика Паркър: “Със сигурност бих се завърнала отново. Искам да направим филма, защото мисля, че има поне още една история за разказване.

Сигурна съм че има. И искам да я видя на големия екран. Знам че Майкъл (Кинг, режисьора на първите два филма) ще направи добър филм. Но няма да стане веднага. Може би след около пет години.”

На въпроса защо трябва да се чака толкова дълго, Паркър отговори:

“Не е защото се опитвам да избягам от този образ. А и кой би искал да избяга от подобен проект?  Просто искам да усетя отново предизвикателството.

Когато снимахме първите два филма, всички бяхме напълно спокойни, защото познавахме много добре героите си и техните истории. За третия филм искам да усетя отново тръпката, все едно за първи път изпълнявам тази роля. Ако през първите няколко седмици на снимките не съм притеснена и уплашена, значи нещо не е наред.”

Относно слуховете, че се планира “Сексът и градът” с изцяло нов и по-млад актьорски състав, Паркър заяви:

“Когато чух за това, първата ми реакция беше, “Какво?!”. Вижте, нямам нищо против историите за по-младото поколение, и не искам да се превърна в пречка на някой който е на 21 години и иска да разкаже историята си. Дори и на тази възраст, хората имат много за разказване. Но не мисля, че “Сексът и градът” е правилния избор.

Историите на повечето герои в тази вселена са вече разказани и не съм сигурна, че е разумно да се връщаме отново към по-младите им години и те да бъдат представени по различен начин.

Така ще се създадат две различни версии за случилото се и хората ще бъдат объркани. Ще казват, “Интересно, не знаех това за Кари Брадшоу”, а аз не искам това да се случва, защото вече сме разказали достатъчно за тези герои.”

Според източници от студиото New Line Cinema, режисьора Майкъл Патрик Кинг вече е обсъдил с продуцентите идеята за трети филм от поредицата.

В момента, Сара Джесика Паркър се снима в комедията на режисьора Дъглас Макграт, “I Don't Know How She Does It”, със световна премиера през 2012-та година
Copyright © 2024 Dir.bg.