Раздадоха антинаградата "Златна малинка" 2011

28.02.2011 г.
Раздадоха антинаградата По традиция, един ден преди церемонията по връчването на "Оскарите", в Лос Анджелис бяха раздадени антинаградите “Златни малинки”.

С най-много "Малинки", включително за “Най-лош филм на годината” и Най-лош режисьор, бе награден фантастичния филм на сценарист-режисьора М. Найт Шаямалан, “Последният повелител на въздуха”, а Аштън Къчър и Джесика Алба бяха обявени за “Най-лош актьор” и “Най-лоша поддържаща актриса”.

Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, които изпълниха главните роли в комедията “Сексът и градът 2”, получиха обща награда за “Най-лоша актриса”.

Въпреки че “Здрач 3: Затъмнение” беше номиниран за цели девет златни малинки, включително и отделни номинации за тримата изпълнители на главните роли, Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тайлър Лаутнър, лентата спечели една награда – за “Най-лош поддържащ актьор”, в лицето на Джаксън Ратбоун.

Ето и кои са всички тазгодишни “победители”:

Най-лош филм: “Последният повелител на въздуха

Най-лош актьор: Аштън Къчър, за изпълненията си във филмите “Убийци” и “Денят на влюбените”

Най-лоша актриса: Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, за изпълненията си в “Сексът и градът 2

Най-лош поддържащ актьор: Джаксън Ратбоун, за изпълненията си в “Здрач 3: Затъмнение” и “Последният повелител на въздуха"

Най-лоша поддържаща актриса: Джесика Алба, за изпълненията си в “Убиецът в мен”, “Запознай се с малките”, “Мачете” и “Денят на влюбените”

Най-лош сценарий: М. Найт Шаямалан, за “Последният повелител на въздуха

Най-лошо продължение или римейк: “Сексът и градът 2

Най-лош 3D формат: “Последният повелител на въздуха

Най-лош режисьор: М. Найт Шаямалан, за “Последният повелител на въздуха
Copyright © 2024 Dir.bg.