Пиърс Броснан - с главна роля в “All You Need Is Love”

08.03.2011 г.
Пиърс Броснан - с главна роля в “All You Need Is Love”Ирландският актьор Пиърс Броснан е подписал договор за участие в романтичната комедия “All You Need Is Love”. На режисьорския стол на филма ще седне тазгодишната носителка на “Оскар” в категорията “Най-добър чуждоезичен филм” (“В по-добър свят”), Сузан Биер, която в скорошно интервю разкри, че сценария, който е нейно дело, е написан специално за Броснан.

“All You Need Is Love” ще бъде втория англоезичен филм на режисьорката, след драмата от 2007 година, “Всичко, което изгубихме”, и първата романтична комедия, от три години насам, в която ще участва Пиърс Броснан (последният му филм от този жанр е “Mamma Mia!”, от 2008-а). Актьорът неведнъж е заявявал, че романтичните филми са едни от любимите му, и според източници близки до проекта, той е участвал и в писането на сценария на “All You Need Is Love”.

Сюжетът на филма ще разказва за любовните препятствия пред които се изправят членовете на многолюдно датско семейство. Сузан Биер, която е известна най-вече с драматичните си продукции, заяви че “All You Need Is Love” ще бъде “жизнерадостен филм, изпълнен с надежда”. Въпреки, че в сценария героите са от Дания, в лентата ще се говори на английски и италиански.

Сузан Биер пред вестник La Repubblica: “Това е една нежна история, с приятна атмосфера и приятни герои. И няма нищо общо с предишните филми по които съм работила. Когато работиш в продължение на няколко години върху драматични филми и герои, които са постоянно на ръба, в крайна сметка си казваш, че е време да направиш нещо друго, съвсем различно. Подобни истории ти се отразяват, и рано или късно трябва да насочиш вниманието си към по-забавни проекти. И “All You Need Is Love” е точно това към което се стремях – история, която ще накара хората да се усмихнат. Написахме сценария специално за Пиърс (Броснан) и неговия герой е просто страхотен.”

Сценарият на “All You Need Is Love” е написан от Сузан Биер, а продуценти ще бъдат Бо Сейнт Клеър (“Аферата Томас Краун”), Ричард Дел Рио (“Все още знам какво направи миналото лято”) и Брадли Дженкъл (“От глупав по-глупав”). Режисьорката разкри, че снимките на романтичната продукция ще започнат тази пролет в град Амалфи, Италия.

Очаква се в следващите две седмици да бъде обявено и кои други актьори ще партнират на Пиърс Броснан.

“All You Need Is Love” ще тръгне по световните киноекрани в началото на 2012-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.