Последният ергенски запой” ще бъде трилогия

20.05.2011 г.
“Последният ергенски запой” ще бъде трилогияПо време на пресконференция относно дългоочакваното продължение на хитовата комедия “Последният ергенски запой”, продуцент-режисьора Тод Филипс разкри, че вече има планове за трета част, която от своя страна ще сложи и край на известната поредица. Преди две години, “Последният ергенски запой” се превърна в една от най-печелившите комедии на всички времена, със световни приходи, надвишаващи сумата от 460 милиона долара.

Веднага след този изненадващ успех, от студиото Warner Bros дадоха зелена светлина на продължението, носещо заглавието “Поредният ергенски запой”, и в което отново ще видим актьорите от оригинала Брадли Купър, Джъстин Барта, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Кен Джонг.

Без съмнение, втората част отново ще се превърне в успех за създателите си, което от своя страна неминуемо ще доведе до направата на трети филм. Но според режисьора Тод Филипс, този трети филм ще бъде и последен.

Ето какво сподели той: “Завърших “Поредният ергенски запой” преди две седмици и честно казано все още не сме обсъждали в детайли третия филм. Ако след втората част, публиката все още изявява желание да се забавлява с тези герои, ние знаем как ще подходим към третия филм. Мога да кажа, че историята ще се различава напълно от показаното в първите два филма, и героите ще бъдат поставени в много по-различни ситуации. И със сигурност третия филм ще сложи край на тази поредица. Все още не съм разговарял с актьорите за филма. Но най-важното което искам да подчертая е че третата част ще представи съвсем нови идеи и наистина ще преобърне света на “Последният ергенски запой” - ще има много неочаквани и, надявам се, смешни изненади.”

Относно къде ще се развива действието, Филипс заяви: “В момента приемам предложения. Точно както Олимпийския комитет, и аз давам шанс на всеки град да се представи. Истината е, че все още не сме решили къде ще се развива действието – сценария не е написан, и в момента разполагам само с основите на историята. Всъщност, мястото на действието е най-лесната част: най-важното е да съберем момчетата отново заедно. Защото те са основната причина за успеха на първия филм.”

Според източници от Warner Bros, ако оригиналния актьорски състав е отново събран, снимките на третата част на “Последният ергенски запой” ще стартират още в началото на следващата година. По сценария на филма ще работят Скот Армстронг ( “Американски пай 2” ) и Крейг Мейзин (“Superhero Movie), а Тод Филипс ще режисира и продуцира.

От своя страна, вече готовия втори филм от хитовата поредица, чието заглавие е “Поредният ергенски запой”, ще тръгне по българските киноекрани от 27-ми май, тази година.

В дългоочакваната лента, към познатите от оригинала лица се присъединяват и актьорите Пол Джамати (“Парламентьорът”), Джейми Чънг (“Sucker Punch: Измислен свят”) и Ясмин Лий (“Червен лед”).

Този път, действието се развива в Банкок, Тайланд, където четиримата главни герои Фил, Стю, Алън и Дъг отново се забъркват в множество неприятности, включващи монаси, нова среща с Майк Тайсън, нежелани татуировки и преследвания с рикши по тесните улички на града.

В дните след премиерата на “Поредният ергенски запой”, се очаква да бъде разкрита и по-подробна информация относно бъдещата трета част.
Copyright © 2024 Dir.bg.