Сам Уортингтън - в нов научнофантастичен филм

08.06.2011 г.
Сам Уортингтън - в нов научнофантастичен филмЗвездата от “Аватар” и “Терминатор: Спасение”, Сам Уортингтън, отново се насочва към научнофантастичния жанр. Актьорът ще изпълни главната роля във все още неозаглавена фантастична продукция, която бива описвана като “военен екшън, чието действие се развива изцяло в космоса”.

Представител на Warner Bros заяви, че филмовата компания вече е наела младия Аарън Гузиковски да напише сценария. За Гузиковски, това ще бъде втори игрален филм, след криминалния трилър с Марк Уолбърг и Кейт Бекинсейл, “Contraband”, чиято премиера тепърва предстои.

Информацията около предстоящия фантастичен военен екшън е все още оскъдна, но това което се знае е, че бюджета на лентата със сигурност ще надвишава 100 милиона долара, и че намерението на Warner Bros е да превърнат филма в мащабен летен блокбастър.

Продуцент на екшъна ще бъде Бейзъл Айуаник (“Градът”), за когото това ще бъде трети общ проект със Сам Уортингтън, след “Сблъсъкът на титаните” и неговото продължение “Wrath of the Titans”, чиито снимки протичат в момента.

След като приключи с работата си по втората част на “Сблъсъкът на титаните”, Уортингтън ще вземе участие в австралийската спортна драма “Drift”. Очаква се след това актьора да се насочи към продукцията на Warner Bros.

Продуцентите от студиото не губят време, и се надяват да заснемат филма преди Сам Уортингтън да бъде привлечен от Джеймс Камерън за снимките на дългоочакваните две продължения на триизмерния хит “Аватар”. Продуцентът Бейзъл Айуаник отказа да разкрие детайли относно сюжета на бъдещия фантастичен филм, но заяви:

“Ще има много мащабни космически битки и няколко неочаквани обрата. Все още нямаме завършен сценарий, но останах доволен от всичко, което видях досега.”

Филмът все още няма режисьор и Сам Уортингтън е единствения актьор, чието участие бе потвърдено от Warner Bros.

Продуцентът Бейзъл Айуаник разкри, че през лятото ще бъде разпространена по-подробна информация за проекта, включително и премиерната му дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.