Айла Фишър и Камерън Диас - в комедията “What to Expect When You're Expecting”

25.06.2011 г.
Айла Фишър и Камерън Диас - в комедията “What to Expect When You're Expecting”Актрисата Айла Фишър, позната на зрителите от хитовите филми “Тайните на Беки Б.” и “Ловци на шаферки” подписа договор за участие в романтичната комедия “What to Expect When You're Expecting”. За основа на сценария е послужила книгата-наръчник за бременни жени със същото заглавие, а главната роля в продукцията ще бъде изпълнена от звездата от “Ангелите на Чарли” и предстоящия “Палавата класна”, Камерън Диас.

Сюжетът на комедията ще проследи ежедневието на пет различни двойки, които се сблъскват с предизвикателствата на бременността.

От студиото зад проекта, Lionsgate Entertainment, заявиха, че първоначално са искали да привлекат за партньорка на Камерън Диас актрисата от тазгодишния хит “Шаферки”, Кристен Уиг, но ангажиментите й, свързани с телевизионното шоу “Събота вечер на живо”, не са й позволили да приеме офертата за участие. За нейна заместничка бе избрана Айла Фишър.

Режисурата на “What to Expect When You're Expecting” вече е поверена на англичанина Кърк Джоунс, за когото това ще бъде четвърти игрален филм след “Да събудиш Нед Дивайн”, “Бавачката МакФий” и “Всичко ни е наред”.

Джоунс описва сценария на бъдещата комедия като комбинация от “Той не си пада по теб”, “Наистина любов” и “Майка под наем”.

Историята е универсална, и по много интересен начин разглежда проблемите пред които се изправят двойките, когато жената забременее. Сценарият е забавен и свеж, а актьорите с които разполагаме са страхотни”, заяви режисьора.

Само преди един ден се появи информацията, че към филма може да се присъедини и звездата Дженифър Лопес. Актрисата все още провежда разговори с продуцентите от студиото, и решението относно това дали тя ще участва или не, се очаква да бъде оповестено до една седмица.

Малко след информацията за Дженифър Лопес, бе съобщено и че една от главните мъжки роли е била поверена на актьора от “Поредният ергенски запой”, Ед Хелмс. Но само преди няколко часа, негов представител заяви, че това е само слух, и Хелмс със сигурност няма да участва във филма.

Освен вече споменатите Айла Фишър и Камерън Диас, в “What to Expect When You're Expecting” ще участва и Матю Морисън, чиито най-известни роли са в хитовите сериали “Glee” и “Шепот от отвъдното”. За момента, не се разкриват детайли относно главните герои в продукцията.

Сценарият на романтичната комедия е дело на Шона Крос (“Разбий ги!”) и Хедър Хач (“Шантав петък”), а Дейвид Туейтис (“Госпожица Потър”), Арнолд Меснър (“Сватбен лиценз”) и Дъглас МакКей (“Кървав лов”) ще бъдат продуценти. От Lionsgate Entertainment са отпуснали на режисьора Кърк Джоунс бюджет от 17 милиона долара.

Снимките на “What to Expect When You're Expecting” започват след четири седмици, а световната му премиера е насрочена за 11-ти май, следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.