Никол Кидман ще партнира на Матю Макконъхи в “The Paperboy”

29.06.2011 г.
Никол Кидман ще партнира на Матю Макконъхи в “The Paperboy”Носителката на “Оскар” Никол Кидман води преговори за участие в криминалната продукция “The Paperboy”, чиито режисьор ще бъде създателя на независимия хит “Прешъс”, Лий Даниелс. Сценарият на филма е базиран на публикувания през 1996-та година едноименен роман, дело на писателя Пийт Декстър, а известния испански режисьор Педро Алмодовар ще поеме продуцентските задължения.

Главната мъжка роля в “The Paperboy” вече е поверена на звездата от “Сахара” и “Адвокатът с Линкълна“, Матю Макконъхи, а негов партньор ще бъде младия Зак Ефрон (“Отново на 17“).

Във филма трябваше да участват и актьорите Тоби Магуайър и София Вергара, но според Hollywood Reporter, двамата вече не са част от проекта – по все още неясни причини, Магуайър е напуснал продукцията в началото на миналата седмица, и това е променило плановете на продуцентите и режисьора относно снимачния период.

От своя страна, Вергара е била принудена да се оттегли, тъй като новия график за снимки е съвпадал с работата й по телевизионния сериал “Модерно семейство”, в който тя участва от няколко години.

От студиото зад филма, Millennium Films, заявиха, че вече се провеждат разговори с няколко актьори, които кандидатстват за овакантените от Тоби Магуайър и София Вергара роли. За момента обаче, не се разкриват никакви имена.

Сюжетът на “The Paperboy” ще разказва за младия и безотговорен Джак (Зак Ефрон), който прекарва дните си в непрестанни купони и забавления. Но след намесата на неговите родители, Джак е принуден да зареже еднообразното си ежедневие и да помогне на по-големия си брат си Уорд, който е местен журналист, разследващ убийството на градския шериф. Задачата на двамата братя е да разберат дали арестувания за убийството мъж, който е и техен стар приятел, е наистина виновен, или истинския извършител е все още на свобода.

Матю Макконъхи ще изпълни ролята на Ван Уетър, който е главния заподозрян за убийството, а в момента се търси актьора, който ще изиграе по-големия брат Уорд (роля, която бе първоначално поверена на Тоби Магуайър).

От своя страна, Никол Кидман, която се очаква да подпише официалния договор за участие дo една седмица, ще се превъплъти в ролята на жена с тъмно минало, чието странно хоби е да изпраща писма на осъдените на смърт престъпници.

Никол Кидман е икона на съвременното кино, и самата идея тя да участва във филма ни ме изпълва с радост. Надявам се всичко да протече според плановете ни, защото смятам, че този сценарий заслужава един наистина страхотен актьорски екип”, заяви продуцента на “The Paperboy”, Касиан Елуис (“Престъплението на Хенри”).

Адаптираният сценарий на “The Paperboy” е дело на режисьора Лий Даниелс, а Касиан Елуис и Педро Алмодовар ще продуцират криминалния трилър, заедно с Ави Лърнър ("The Expendables: Непобедимите"), Маха Дакил (“Блокада”) и Тревър Шорт (“Черната далия”).

Първоначално, старта на снимките беше насрочен за началото на есента, но след напускането на Тоби Магуайър и София Вергара, от студиото Millennium Films заявиха, че работата по филма ще започне в края на месец декември.

Световната премиера на “The Paperboy” ще се състои през втората половина на следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.