Аманда Сайфред и Марк Ръфало - в трилъра “Now You See Me”

08.08.2011 г.
Аманда Сайфред и Марк Ръфало -  в трилъра “Now You See Me”Номинираният за “Оскар” Марк Ръфало и звездата от “Mamma mia!”, Аманда Сайфред, ще изпълнят две от главните роли в криминалния трилър “Зрителна измама” (“Now You See Me”). Режисурата на филма, описван като микс между “Престиж” и “Жега”, вече е поверена на създателя на “Сблъсъкът на титаните” Луи Летерие, а снимките се очакват да започнат още преди края на тази година.

38-годишният Летерие замени в последния момент Боаз Якин, един от сценаристите на “Сега ме виждаш”, който планираше да поеме и режисурата. Якин бе първоначалния избор за режисьор на криминалния трилър, но в крайна сметка той насочи вниманието си към екшъна с Джейсън Стейтъм, “Safe”.

Номинираният за “Оскар” Марк Ръфало и звездата от “Mamma mia!”, Аманда Сайфред, ще изпълнят две от главните роли в криминалния трилър “Зрителна измама”. Въпреки това, работата по проекта не бе забавена, и от студиото Summit Entertainment заявиха, че плановете са готовия филм да тръгне по кината в края на следващата година. Аманда Сайфред и Марк Ръфало ще подпишат договорите за участие до няколко дни, а освен тях, в “Зрителна измама” ще вземат участие актьорите Джеси Айзенбърг (“Социалната мрежа”) и Мелани Лоран (“Гадни копилета”).

Филмът ще разказва за опитите на агенти от ФБР да се справят с група илюзионисти, които за кратък период от време извършват няколко виртуозни обира. Това, което отличава тези престъпници от останалите е, че те успяват да извършат обирите докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика. Винаги разполагащи с алиби, групата магьосници е винаги една крачка пред закона.

Марк Ръфало ще се превъплъти в ролята на агента от ФБР, който ръководи разследването на обирите, а Аманда Сайфред ще бъде в ролята на жената, която изгражда съоръженията с чиято помощ илюзионистите извършват престъпленията.

“Този проект е голямo предизвикателство за мен. Досега не съм работил по подобен филм, но точно заради това искам да го направя. А и никога не бих изпуснал възможността да работя с толкова добри актьори”, заяви режисьора Луи Летерие.

Кастингите за главните роли в трилъра все още не са приключили, и в следващите седмици се очаква да бъде разпространена допълнителна информация за актьорския състав. Режисьорът Луи Летерие ще разполага с бюджет от 52 милиона долара, а надеждата на студиото Summit Entertainment е снимките да стартират в края на годината.

Сценарият на “Зрителна измама” е от Едуард Рикърт (предстоящия “Дъщерята на Ейбрахам”) и Боаз Якин (“Помни титаните”), а продуценти на филма ще бъдат Алекс Кърцман (“Островът”), Роберто Орси (“Трансформърс: Отмъщението”) и Боби Коен (“Орлово око”).

Ако всичко протече по план, “Сега ме виждаш” ще тръгне по кината през месец декември, 2012-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.