Териса Палмър и Роб Кордри ще си партнират в черната комедия “Warm Bodies”

26.08.2011 г.
Териса Палмър и Роб Кордри ще си партнират в черната комедия “Warm Bodies”Звездата от тазгодишния хит “Аз съм номер четири” Териса Палмър и комедийния актьор от “Джакузи: Машина на времето” Роб Кордри подписаха договорите за участие в черната комедия “Warm Bodies” ("Горещи тела"). Сценарият на филма е базиран на едноимения роман на писателя Айзък Марион, а режисурата е поверена на Джонатан Ливайн (“Щуро”).

От студиото Summit Entertainment провеждаха разговори с Териса Палмър от близо три месеца насам, но едва преди няколко дни актрисата е потвърдила официално намерението си да изпълни главната женска роля. От своя страна, Роб Кордри е бил един от първите актьори с които се е свързал режисьорът и - подобно на Териса Палмър - след дълго продължили преговори с продуцентите от Summit, той най-накрая е дал съгласието си да участва в “Warm Bodies”.

Действието на филма ще се развива в бъдещето, когато Америка е полуразрушена от война, социален колапс и глад. Сюжетът ще се фокусира върху младия R, който страда от екзистенциална криза – той е зомби, което има мечти и богато въображение. Въпреки че по-голямата част от страната е населена със зомбита без памет и съзнание, R се различава напълно от тях и дори изпитва истински, неподправени чувства към Джули – красиво момиче, което за съжаление на R не е зомби, а живо човешко същество. Но независимо от разликите между тях, R решава да я пази всекидневно от останалите зомбита и с тези свои действия дава началото на неочаквана трансформация, която може да го превърне отново в човек.

За главната роля на R вече е избран актьорът Никълъс Хоулт (“Х-Мен: Първа Вълна”), а в образа на Джули ще се превъплъти Териса Палмър. Героят на Роб Кордри бива описван като “зомби, което не може да реши на чия страна да застане и това често му докарва сериозни неприятности.”

Освен режисьор на “Warm Bodies”, Джонатан Ливайн е отговорен и за адаптирания сценарий на продукцията.
Ливайн:
“Романът е едно от най-оригиналните неща, които някога съм чел. Светът, героите и техните странни взаимоотношения – всичко това много ми допадна и бях доста развълнуван през цялото време, докато пишех сценария. “Warm Bodies” определено ще бъде ново филмово преживяване за мен и едва ли като режисьор ще имам възможността да работя отново по нещо толкова оригинално и забавно.”

Режисьорът заяви още, че намерението му е да направи филма възможно най-реалистичен и затова ще бъдат използвани минимално количество визуални ефекти.

Продуценти на “Warm Bodies” ще бъдат Лори Уеб ("Almost Famous" - “Почти известни”), Никълъс Стърн ("Frequency" - “Пряко включване”) и Бруна Папандреа (“Милк”), а снимките се очакват да стартират в края на тази година.

“Warm Bodies” ще се завърти по кината през втората половина на 2012-а година. Премиерната дата все още не се разкрива.
Copyright © 2024 Dir.bg.