Джоли ще участва в биографичен филм за сръбската певица Цеца Величкович

29.08.2011 г.
Джоли ще участва в биографичен филм за сръбската певица Цеца ВеличковичСръбската фолкзвезда Светлана Ражнатович, известна като Цеца Величкович, вероятно ще се съгласи да бъде заснет филм за живота й, в който главната роля ще играе Анджелина Джоли, пише белградският в. "Вечерне новости".

Макар досега да отказваше да снима автобиографичен филм, Цеца била много поласкана, че холивудската актриса се заинтересувала от живота й.

"Ако Анджелина се обърне към нея за сътрудничество, Светлана е готова да й разкаже всички подробности от бурната си биография, дори и такива, за които сръбската общественост досега не е знаела", казва източник, близък до Ражнатович.

Певицата, която е под домашен арест за злоупотреби при трансфери на футболисти, въпреки че призна вината си в съда, смята, че е осъдена несправедливо и желае хората да узнаят истината за нея, а най-добрият начин за това е филмовият екран, казва същият източник.

Наскоро медиите съобщиха, че Анджелина Джоли, докато била в Босна и Хърватия, чула за Цеца и много се заинтригувала от възможността да заснеме филм за живота й.

Анджелина стигнала до идеята точно тя да играе ролята на певицата, защото видяла, че имат физическа прилика.

В проекта вероятно ще бъде включена и дъщерята на Цеца – Анастасия, която ще играе ролята на майка си на млади години.

Източник:tialoto.bg
Copyright © 2024 Dir.bg.