“Тримата глупаци” се сдоби с премиерна дата

13.09.2011 г.
“Тримата глупаци” се сдоби с премиерна датаФилмът ще бъде осъвременена версия на класическите едноименни късометражни филми, които се радваха на голям успех в периода от 1922-а до 1975-та година. Благодарение на хапливия си хумор и физически гегове, комедиантите Мо Хауърд, Кърли Хауърд и Лари Файн превърнаха “Тримата глупаци” в познато име не само в САЩ, но и в целия свят. В продължение на десетилетия, много холивудски режисьори и продуценти се опитваха да превърнат приключенията на популярното трио в пълнометражна игрална продукция, но трудностите свързани с намирането на актьори за главните роли, попречиха да се стигне до филмиране.

Едва в първите месеци на тази година, от студиото 20th Century Fox разкриха, че са успели да организират цялостния актьорски състав на филма. За главните роли на Мо, Кърли и Лари бяха избрани актьорите Крис Диамантополус (сериала “Закон и ред”), Уил Сасо (“Такъв е животът”) и Шон Хейс (“Ритни камбаната с финес”), а режисьорите Питър и Боби Фарели дадоха старта на снимките в началото на месец май.

А сега, няколко седмици след края на снимките, от 20th Century Fox разкриха и официалната премиерна дата на “Тримата глупаци”. Представител на студиото заяви пред Hollywood Reporter, че дългоочакваната комедийна продукция ще тръгне по световните киноекрани от 4-ти април, 2012-та година. Сюжетът на филма ще разказва за опитите на неспазващите никакви правила и закони Мо, Кърли и Лари да попречат на група индустриалци, които планират да съборят сиропиталището в което триото е отраснало. Това обаче е само един от многото проблеми на тримата глупаци – без да подозират, те са станали част от сложен заговор за убийство и случайно биват избрани за участие в едно от най-известните реалити-шоута в страната. Лентата ще бъде разделена на три сегмента, като всеки един сегмент ще е с времетраене от 27 минути.

Освен вече споменатите имена, в “Тримата глупаци” участват и актьорите Крейг Биерко (“Страшен филм 4”), Джейн Линч (“Пичове за пример”) и носителката на “Оскар”, Дженифър Хъдсън (“Сексът и градът”).

Сценарият на комедията е написан от Майк Чероне (“Аз, моя милост и Айрин”), Питър Фарели и Боби Фарели, а продуценти са Брадли Томас (“Ах, тази Мери”), Чък Уеслър (“Свалячът Хал”) и Ърл Бенджамин (“Ангелите на Чарли”). Въпреки, че премиерната дата на “Тримата глупаци” го изправя срещу четвъртата част на “Американски пай” и триизмерната версия на “Титаник”, продуцента Чък Уеслър, заяви, че “няма притеснения сред екипа, и филма ще успее да намери своята публика.”
Copyright © 2023 Dir.bg.