Айла Фишър ще партнира на Морган Фрийман и Джеси Айзенбърг

16.09.2011 г.
Айла Фишър ще партнира на Морган Фрийман и Джеси Айзенбърг
Звездата от хитовите комедии “Тайните на Беки Б.” и “Ловци на шаферки”, Айла Фишър, ще изпълни главната женска роля в криминалния трилър “Сега ме виждаш” (“Now You See Me”).

Филмът бива описван като комбинация между “Престиж” и “Жега”, а за негов режисьор бе избран французина Луис Летериер, най-известен с работата си по миналогодишния триизмерен хит “Сблъсъкът на титаните”. Айла Фишър все още преговаря с продуцентите на “Сега ме виждаш”, и очакванията са, че тя ще подпише официалния договор за участие до две седмици. Партньори на младата актриса в продукцията ще бъдат носителя на “Оскар” Морган Фрийман, актьора от “Социалната мрежа” Джеси Айзенбърг и Марк Ръфало (“Зодиак”). “Сега ме виждаш” ще разказва за опитите на група агенти от ФБР да арестуват членовете на магьосническа трупа “Four Horsemen”, които за кратък период от време извършват няколко виртуозни обира в едни от най-големите градове на Калифорния. Това, което отличава тези престъпници от останалите е, че те успяват да извършат обирите докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика. За да постигнат нужния напредък, федералните агенти привличат пенсиониран илюзионист, който е напълно запознат с всички тайни и трикове на членовете на “Four Horsemen”.

Айла Фишър ще изпълни ролята на Хенли – жената, която изгражда сложните съоръжения с чиято помощ илюзионистите извършват престъпленията си. Първоначално, интерес към ролята изяви актрисата от “Червената шапчица”, Аманда Сийфрид, но натоварения график не й позволи да подпише официалния договор за участие. В момента, Айла Фишър се снима в триизмерния “Великият Гетсби”, където си партнира с Леонардо Ди Каприо, и веднага след като приключи с работата си по този проект, актрисата ще се насочи към “Сега ме виждаш”.

Във филма, Морган Фрийман ще се превъплъти в образа на пенсионирания илюзионист Тадеъс, който е направил кариера от това да разобличава триковете на други магьосници, а Джеси Айзенбърг ще изпълни ролята на арогантния и харизматичен лидер на престъпниците от “Four Horsemen”.

Сценарият на “Сега ме виждаш” е написан от Едуард Рикърт (“Мобилна връзка”) и Боаз Якин (“Принцът на Персия: Пясъците на времето”), а продуценти на филма ще бъдат Алекс Кърцман (“Стар Трек”), Роберто Орси (“Трансформърс: Отмъщението”) и Робърт Коен (“Орлово око”).

Режисьорът Луис Летериер ще разполага с бюджет от 52 милиона долара, а кастингите за роли в продукцията ще приключат до два месеца. Надеждата на студиото зад проекта, Summit Entertainment, е старта на снимките да бъде даден през месец декември, тази година.
Copyright © 2024 Dir.bg.